Pizzerie> České Budějovice > Strakonice > U papeže pizzerie
Pizza

U PAPEŽE PIZZERIE

Velké nám. 45, 386 01 STRAKONICE

Tel: 383 322 451

Upravit údaje o pizzerii

Informace o pizzerii:

K pizzerii není k dispozici podrobnější popis.

Mapa pizzerie:

U PAPEŽE PIZZERIE, Velké nám. 45, 386 01 STRAKONICE

Zobrazit pizzerie v okolí

Vaše zkušenost s touto pizzerií:

Jak hodnotíte služby, jídlo a především pizzu? Podělte se o zkušenost s ostatními.
I při kritice zůstávejte prosím vždy slušní, jinak bude příspěvek odstraněn.

Vaše hodnocení podniku U papeže pizzerie (Strakonice)

U papeže pizzerie

U PAPEŽE PIZZERIE - zkušenosti a hodnocení zákazníků:

Pro tuto pizzerii jsou k dispozici 3 recenze:

Karel a Tereza

9. 10. 2013

Včera jsme šli s přítelkyní hladoví na steak a rozhodli se navštívit tuto restauraci. Už při vchodu do restaurace se nám zvedl žaludek, protože to tam smrdělo, jakoby se tam někdo poblil, ale řekli jsme si, že to snad za chvíli neucítíme, přeci jen kolikrát jíme v mnohem horších podmínkách venku, tak jsme se rozhodli, že si steak přeci jen dáme. Obsluha přišla tentokrát i s jídelním lístkem hned, ale jestli si dáme něco k pití je v závěru naštěstí nezajímalo. Po otevření jídelního lístku jsem si ale nějak nemohl vybrat, protože z názvů u některých jídel jsem nevěděl, co bych si vlastně objednal, navíc 3x stejný název jídla napsaný pod sebou mi přijde zbytečné, když je to ve všech jazycích stejné. Kdyby místo toho radši napsali co pokrm obsahuje. Protože jsem nechtěl otravovat velice "příjemnou" obsluhu, tak jsme to po 10 minutovém bádání raději vzdali, zvedli se a šli se najíst vedle, kde jsme si náramně pochutnali.

Karolina Havránková

31. 10. 2012

Obsluha příšerná, na jídlo jsme čekali přes hodinu...a to jsme měli objednaný steak z lososa s bylinkovým máslem...bylinkové máslo nikde, ryba se jen topila v litru rozpustěného másla. Jídlo neochucené, obslaha neochotná. Když jsme čekali takovouto šílenou dobu na jídlo, ani se nás nezeptali, zda si nedáme něco dalšího k pití i přesto,že všechny skleničky na našem stole zely prázdnotou. Tuto "restauraci" doporučuji raději nenavšťevovat. Jídlo nestojí za nic. Za ceny, které za kvalitu jídla mají víc nežpřemrštěné se najíte všude lépe a obsluha se na vás nebude tvářit, že jí vaše přítomnost obtěžuje.

Smolová Gabriela

21. 3. 2012

Již několikrát ( naposledy včera ) jsme se při naší návštěvě Pizzerie setkaly s panem vrchním, který očividně naší návštěvou nebyl nadšen, věřím, že za celý den toho má dost, ale to mě jako zákazníka opravdu nezajímá. Kuchyni se nedá nic vytknout, kuchaři jsou ochotní a snaží se plnit přání zákazníka dle jejich možností.

Tento podnik hledáte také jako: "U papeže pizzeria" nebo "U papeže pizerie".
Další možnosti: pizzerie v Českých Budějovicích, rozvoz pizzy České Budějovice. Pokud Vám ve Strakonicích chybí Vaše oblíbená pizzerie napište nám.

Další pizerie poblíž "U papeže pizzerie":

NázevAdresaVzdálenost
Pizzerie venézia Bezděkovská 30, Strakonice 400 m
Pizzeria alex Palackého náměstí 94, Strakonice 400 m
Pizza marty náměstí Svobody 145, Volyně 11 km

Může se hodit:

cukrárny a kavárny ve Strakonicích nebo penziony Strakonice.

Město měsíce:

Olomouc