Pizzerie > Brno > Pizza zakki, s.r.o.
Pizza

PIZZA ZAKKI, s.r.o.

Antonínská 570/30, 602 00 Brno-Veveří

Tel: 549 216 606, 549 257 209Poslat zprávuwww.pizzazakki.cz

Upravit údaje o pizzerii

Informace o pizzerii:

K pizzerii není k dispozici podrobnější popis.

Mapa pizzerie:

PIZZA ZAKKI, s.r.o., Antonínská 570/30, 602 00 Brno-Veveří

Zobrazit pizzerie v okolí

Vaše zkušenost s touto pizzerií:

Jak hodnotíte služby, jídlo a především pizzu? Podělte se o zkušenost s ostatními.
I při kritice zůstávejte prosím vždy slušní, jinak bude příspěvek odstraněn.

Vaše hodnocení podniku Pizza zakki, s.r.o. (Brno)

Pizza zakki, s.r.o.

Kontaktovat pizzerii:

Dotazy na rezervaci či ohledně provozu Pizza zakki, s.r.o. (Brno):

Pizza zakki, s.r.o.

PIZZA ZAKKI, s.r.o. - zkušenosti a hodnocení zákazníků:

Pro tuto pizzerii je k dispozici 17 recenzí:

Pavel

20. 2. 2014

Nepříjemná obsluha...

Pepe

29. 1. 2014

Když ráno doplňují zboží - to je podívaná! Samé plechovky ARO - nejlevnější konzervy z Makra, tak si tam nezapomeňte zajít pošmáknout na kvalitě!!! :-)

Bára Jánská

30. 9. 2013

Včerejší návštěva této pizzerie-i když tak se tomu dá těžko říkat- byla gastronomickou katastrofou,a to pomijím i to,že servírka přijde v modrých riflích,na dotaz,zda mají kofolu na váš čumí jak tele na nový vrata,když necháte třičtvrtě jídlo,do kterého hodíte ubrousek,zeptá se vás,snad provokativně,zda si přejete jídlo zabalit,než na to,jestli bylo vše v pořádku,což evidentně nebylo..toto je spíše úsměvné..k jídlu pizza Provenciale - levná a hnusná šunka, kukuřice zřejmě z plechovky za deset korun, beraní rohy vysušené..to vše za krásných 159 Kč...ovšem hůře byl na tom americký salát za 139 Kč - odporné těstoviny,snad ohřáté z kdovíkterého dne ležely na zhořklém salátě,rozmražená brokolice plná vody to vše dokořeněné nevýrazným dresinkem,nemluvě o toustech prý česnekovobylinkových.Jediný,co ušlo,byla ta troška vepřového masa nahoře...už nikdy více!!!

Liliana

4. 9. 2013

Minulý týden jsem si objednala salát,Nebyla jsem spokojená,unavený a málo ledového salátu..jen samé střapaté, a skoro žádné rajče,či dresing. Nejsem již spokojená, asi změním picerii. Ještě loni to byla super picerie,kde si hostů asi více vážili. Myslím,že jim jde jen o kšeft"...ale lidi jim to vrátí tím,že si najdou jinou,třeba LA PATAS,zatím je to asi nejlepší kde jsem nyní byla.Měli by vrátit starý personál!!!!!!

Žaneta

1. 8. 2013

Dnes jsem si objednala salát Excelsior chválím za slečnu která zvedla telefon ze kdyz jsem nechtela tatarku nabídla mi dresing ale aby meli napsanou ze je to s tygrimi krevetami a daji na to ty obycejne mi prijde sprosty

Lucia

13. 6. 2013

Dnes som si objednala pizzu Quatro formaggi,ktorá podľa popisu nemala obsahovať Hermelín, ktorý sa podla mojho názoru na TALIANSKU pizzu nehodí, bol tam.
Moj názor na túto reštauráciu/rozvoz nezmení ani rýchle dodanie a milý rozvozca. Už viem, že si odtialto pizzu neobjednám.

Boda

3. 1. 2013

Dnes jsem si u Zakki objednal pres net, celkove poctvrte. Vzdy dodani cca hodina. Jidlo chutne a porce, ze ktere se clovek naji. Nevim, jak to bylo drive, nicmene ted rozhodne doporucuji.

Jitka

17. 12. 2012

Několikrát jsem si objednávala pizzu, byla kvalitní, čas dovozu normální, doporučuji :)

Martin

10. 6. 2012

Dneska jsem si objednal pizzu v této pizzerii, bylo to omylem, protože jsem si spletl název rozvozu. Po objednávce mne šokovaly recenze, které jsem našel na této stránce, musím však oponovat, co se týče řidiče, byl to sympatický mladý kluk, prestože pizza se vezla až do Komína, byla za necelou hodinu od objednávky doručena a teplá, co se týče kvality, obsahovala trochu víc oleje, ale jinak byla dobrá, měkká, žádné křupavé těsto. Žádný zázrak to nebyl, ale nebylo co vytknout.

Standa

26. 5. 2012

Dřívě skvělá pizza a rychlý rozvoz, poslední rok je to tragédie. Pokaždé čekám minimálně 2 hodiny. A pizza kvalitou už není co bývala. Nechápu, proč si to tak kazí..

Petra

12. 4. 2012

Nedoporučuji rozvoz z této pizzerie. Ověřeno několika zkušenostmi. Dovoz trvá hodně nad uvedenou dobu (2,5 nebo 3 hodiny nejsou výjimkou), pizza studená, plovoucí v oleji. Pokud chcete přidat nebo odebrat ingredience, často se na to vykašlou a někdy chybí i ingredience, které jsou popsány v základu pizzy, např. rajčatový základ. Pro rozvoz volejte raději jinam.

jakub

2. 3. 2012

Opravuji svůj názor ze 6.2.2012.
Před chvíli sem pizzu skoro celou vyhodil.Nejenže sem na pizze neměl ingredience,jenž sem si objednal (omluvili se mi s tím,že tam mají brigádníky, kteří to nezvládají),ale navíc mleté maso bylo nedodělané a polité kečupem.Jelikož má tahle pizzerie asi už měsíc sestupnou tendenci byla tohle dnes má poslední objednávka ze Zakki.
Téhle pizzerii se raději obloukem vyhněte!

jakub

6. 2. 2012

Jak tak čtu níže uvedené recenze tak mi připadne jako kdybych četl o jiné pizzerii než využívám.Za sebe musím říci že naprostá spokojenost.Řidiči většinou zvoní na zvonek a když ne tak to prozvonění stačí.Není nutné volat nazpátek.Ohledně pizzy tak dle mého ji mají nejlepší ze všech pizzerií od kterých sem si kdy pizzu objednával.Pizza je velká,většinou ještě horká,nespálená,dopečená a bohatě obložená.Přítelkyně si objednává salát, nebo těstoviny a je také nadmíru spokojená.Můžu všem vřele doporučit.

Míša

2. 2. 2012

Vlastně jsem začala psát to stejné co p. Jana...několik let si objednáváme sem tam večeře ze ZAKKI a už jen vzpomínáme jak byli kdysi dobré... Začnu řidičem - vždycky jen prozvoní a musíte mu zavolat zpět a není nejpříjemnější, jídlo - lososí stake za 195,- 200g rozhodně neodpovídalo, špenát bez chuti, brambory "unavené", doplněné KIWI, citronem a omerančem...pizza panne - okraje jako když neopečené a uprostřed spálené, chuť divná, kuřecí řízek nasáklý mastnotou, americký salát stál za prd...a ten jsme si vždycky objednávali tak rádi ještě přímo z Antonínské. No poslední dobou fakt otřesné až mě napadlo, že to se nedá jíst!!!!.. My už si nic objednávat nebudem, už nevěřím že to jinde může být horší... a přitom to nebylo zrovna levné..

Jana

21. 9. 2011

Objednávám pizzu pravidelně již několik let, ale poslední dobou je to hrůza. Okraj se nedá pokousat, několikrát mi na pizzy chyběla ingredience a "obložení" začíná býti značně chudé. Navíc jeden z jejich řidičů je vždy nepříjemný.

Michaela

4. 7. 2011

Očekávala jsem podle vyhlášenosti vynikající pizzu a zklamala mě naprostá průměrnost. Obyčejná pizza bez nápadu, znuděná obsluha, pochválit mohu snad jen poctivou nálož ingediencí a ochotu udělat variantu bez hub. Jinak jsem bohužel potěšena nebyla.

Barča

21. 5. 2011

Nejlepší pizzerie v Brně! Rychle doručení! A pizza bravůrní, vřele všem doporučuji! :)

Tento podnik hledáte také jako: Piza zakki, s.r.o..
Pokud Vám v Brně chybí Vaše oblíbená pizzerie napište nám.

Další pizerie poblíž "Pizza zakki, s.r.o.":

NázevAdresaVzdálenost
Pizzerie morava Smetanova, Brno 200 m
Pizzeria & ristorante carpe diem třída Kpt. Jaroše 1932/13, Brno 300 m
Pizza pappi Veveří 10, Brno 400 m
Ing. pavel kašparec Veveří 518/24, Brno 400 m
Brevi manu restaurant Hilleho 1842/5, Brno 400 m
Pizza k, s.r.o. - grill bar a pizzerie u kalvodů Pionýrská 246/9, Brno 600 m
Pizzerie mediterrane Smetanova 341/3, Brno 400 m
Pizzerie paradiso Zahradní 246/41, Karlovy Vary 700 m
Pizzerie paradiso Česká 150/20, Brno 700 m

Může se hodit:

cukrárny a kavárny v Brně nebo penziony Brno.

Město měsíce:

Olomouc